Agenda

Schermtoernooi DSV

Zondag 14 Januari 2018, 08:00 - 17:00
Hits : 94

Nieuwjaarsschermtoernooi

Traditiegetrouw is de Deventer Schermvereniging gastheer van het internationale schermtoernooi in januari. In de leeftijd van 18 tot 70+ zullen zondag 14 januari zo’n 80 schermers aanwezig zijn in ’t Trefpunt in Gorssel.

Het nieuwjaarstoernooi maakt onderdeel uit van Ferrum Vetum, een competitief toernooi voor schermers vanaf 18 jaar tot 70+. Alle leeftijden schermen tegen elkaar waarbij de 60-plus veteranen niet onderdoen voor de ‘jongeren’. Deelnemers komen niet alleen uit geheel Nederland, ook Duitsers en Belgen worden in Gorssel verwacht. De Deventer Schermvereniging (DSV) is dit toernooi op alle drie wapens vertegenwoordigd; floret, sabel en degen.

Ook het publiek kan genieten van een gemoedelijke sfeer met schermpartijen op hoog niveau. Het evenement in SC ’t Trefpunt in Gorssel is vrij toegankelijk voor het publiek en is zeker een bezoekje waard. Vrijwilligers van de DSV zijn aanwezig om belangstellenden te informeren over de schermsport. Tussen 11.00 en 13.00 of van 14.00 tot 15.30 uur zijn de beste tijden om te kijken.

 

’t Haarhuus in Schalkhaar is is de vaste trainingslocatie van de DSV. Deelname is gratis na opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Aanvullende informatie:
• Jaap Wassink, voorzitter DSV op het mobiele nummer 06 57 31 63 97
• www.deventerschermvereniging.nl

Terug