logo

Weer fotowerk in hal Trefpunt

Onlangs werden de geëxposeerde schilderijen in de hal van ’t Trefpunt weer vervangen. Sinds medio januari 2020 hangt er fotowerk van Arnold Dullaart.

Elly Kunst en Hans Terwischa van Scheltinga, die de exposities al meer dan tien jaar verzorgen, hoefden deze keer niet ver te zoeken om een exposant te vinden, want fotograaf Arnold is Elly’s broer.

“Bijna altijd weet ik m’n onderwerpen in de natuur te vinden”, aldus de fotograaf. “Ik werd ooit geïnspireerd door het werk van iemand die details van grote industriële objecten op de foto zette. Daardoor werd het geheel zo goed als onherkenbaar. Ik fotografeer nu zèlf allerlei natuurlijke onderwerpen van dichtbij, waardoor een vervreemdend effect ontstaat. Er komen als het ware kleuren en vormen naar voren die je met het blote oog niet ziet”.

Een twintigtal kleurenfoto’s (alles is te koop), grotendeels formaat 60 x 40 cm, hangt de komende maanden in de hal van ’t Trefpunt. Het is zeker de moeite waard om je te verdiepen in de gefotografeerde details die -soms onverwacht- zichtbaar worden. En zoals de fotograaf zèlf zegt: ”het leuke van fotografie is, dat je anders gaat kijken naar je omgeving”. 

View the embedded image gallery online at:
http://trefpunt-gorssel.nl/nieuws#sigProIddde3914b1e

7 MAART WEER CABARETAVOND

Op zaterdag 7 Maart organiseert ’t Trefpunt weer een cabaretavond. U kunt dan genieten van een ouderwets avondje cabaret, eventueel voorafgegaan door ons cabaretmenu.

Deze keer komt er niet 1 cabaretier maar komen er 2, een avondvullend programma dus.

De eerste cabaretier is Arjan Evertz. In zijn voorstelling “Mijn WC Eend houdt  van bruin brood” neemt hij u mee naar de wereld van een schoonmaker die klem zit in het 9 tot 5 leven en op zoek is naar een uitweg. De show zit vol gortdroge humor, gekke typetjes en meerdere rode draden.

De tweede cabaretier tevens stand-up comedian is Floris de Vree, een 19 jaar oud aanstormend talent. Hij speelt de voorstelling “Zonder geschiedenis”, waarin hij zijn kijk en mening geeft over allerlei dingen die hem boeien in het leven. Hij gaat helemaal los, zoekt vaak de grens op en zegt alles wat in hem opkomt. Maar niet geheel onbelangrijk: vanuit de wijze woorden van zijn vader corrigeert hij zichzelf ook waar nodig.

Cabaretvoorstelling Arjan en Floris

Zaterdag 7 Maart 2020

Aanvang                              :  20.00 uur voorstelling

Entree                                   : € 12,50 inclusief kopje koffie of thee bij aanvang

Entree + cabaretmenu  : € 22,50 inclusief kopje koffie of thee (drankjes niet inbegrepen)

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop bij ’t Trefpunt in Gorssel Molenweg 53 of telefonisch te bestellen via nummer 0575 – 493576 of per email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Accommodatieplan Gorssel

Zoals wellicht bekend, speelt er de laatste tijd van alles betreffende de toekomst van de sportaccommodaties in Gorssel. Ons eigen Trefpunt is daarbij nadrukkelijk betrokken.

Om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen rond dit onderwerp, klik op onderstaande link. U komt dan op de website van de gemeente Lochem bij een uiteenzetting over de laatste stand van zaken.

https://www.lochem.nl/in-en-over-lochem/projecten-en-plannen/accommodatieplan-gorssel.html