logo

Trefpunt vanaf 2 juni weer open

Wegens de maatregelen rond het coronavirus moest ’t Trefpunt op 13 maart om 19.00 uur haar deuren sluiten. Het was een behoorlijke klus om alle verenigingen, sportbonden, stichtingen en huurders op de hoogte te stellen van deze sluiting, maar gelukkig was iedereen erg begripvol.

In de tijd dat ’t Trefpunt dicht was heeft het personeel alles extra goed schoongemaakt en een en ander volgens de richtlijnen ‘coronaproof’ ingericht. Onze entreedeuren kunnen weer open, maar ook hier geldt: niet meer dan 30 personen binnen aanwezig!

Er is voldoende ruimte in ’t Trefpunt om de 1,5 meter afstand te hanteren. In het horeca gedeelte staan nog dezelfde tafels maar nu met 4 stoelen eromheen. Er hangen schermen zodat een ieder veilig zijn/haar kopje koffie kan ophalen. En een hartige snack bestellen? Ook dat is weer mogelijk, want de frituur staat straks weer aan.

De ruimte rond het biljart is gelukkig groot genoeg om met maximaal 4 personen weer te komen biljarten. U bent hiervoor van harte welkom, maar graag wel van te voren een afspraak maken.

Omdat de binnensporten nog niet door mogen gaan, kan de sporthal nu worden verhuurd aan bedrijven, stichtingen of verenigingen die met maximaal 30 personen bij elkaar zouden willen komen. Uiteraard kan er gebruikt gemaakt worden van de beamer, flipovers, geluidsinstallatie enz. Dit alles kan aangeboden worden met of zonder lunch. Interesse? Neem dan contact op met ’t Trefpunt.

Om te vieren dat we weer open gaan ontvangen de klanten in de 1e week dat ’t Trefpunt open is een GRATIS plakje cake bij de koffie en bij de borrel GRATIS bitterballen!

Omdat de binnensporten nog niet mogelijk zijn is ’t Trefpunt voorlopig geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Wegens verlengde maatregelen coronavirus blijft Trefpunt t/m 1 juni gesloten voor sportverenigingen en stichtingen

 

In verband met de genomen maatregelen rond de verspreiding van het coronavirus, blijft ‘t Trefpunt Gorssel t/m 1 juni gesloten voor verenigingen en stichtingen. Alle betreffende activiteiten zijn dan ook afgelast.

De zelfstandige ondernemingen die in ’t Trefpunt zijn gevestigd hebben in deze hun eigen verantwoordelijkheid.