logo

Er hangt weer kunst in de hal van 't Trefpunt

Vanwege de corona maatregelen moest SCC ‘t Trefpunt de deuren enkele maanden gesloten houden. Gelukkig komt het sociale en sportieve leven zo langzamerhand weer op gang en lopen er weer bezoekers door de hal.

Het werd dus weer tijd om de wanden te verfraaien met werk van lokale kunstenaars. Het is gebruikelijk dat gekozen wordt voor één kunstenaar of een bepaald thema, maar deze keer hangt er een selectie ven het werk van drie leden van de Gorsselse teken- en schilderclub ‘Het Koerhuis’: Jantina Albers, Lyda te Linde en Albertien Broekman, aangevuld door fraai werk van plaatselijke kunstenares Lisette Bosch.  

Bij enkele schilderijen hangt een toelichting. Er worden verschillende technieken gebruikt, zoals olieverf en acryl, pastel en aquarel. Ook de keuze van onderwerpen is heel divers, evenals de stijlen en het kleurgebruik. Het is de bedoeling dat de schilderijen tot september blijven hangen.

Voor meer info over de Gorsselse teken- en schilderclub ‘Het Koerhuis’, zie hun website www.hetkoerhuis.nl.

Het (meeste) kan weer bij 't Trefpunt!

Gezien de versoepeling van de coronamaatregelen kunnen vanaf 1 juli de meeste activiteiten bij ’t Trefpunt Gorssel weer plaatsvinden. Maar nog steeds met in achtneming van de geldende basisregels, onder meer het houden van 1,5 meter afstand van anderen. Ook binnen en buiten sporten mag weer; daarbij mag deze afstandsregel tijdelijk worden losgelaten.

Gelukkig is de ruimte in en rond ’t Trefpunt voldoende om afstand te kunnen bewaren, ook in het horeca-gedeelte. Dus kom naar ’t Trefpunt, waar u bijna als vanouds welkom bent.