3 november cabaret 'Altijd Prijs'

Op Zaterdag 3 November kunt u in ’t Trefpunt in Gorssel genieten van een avondje cabaret.

Cabaretier Arie Vuyk komt naar Gorssel; hij kan in kleine zalen een televisiewaardig cabaret neerzetten. Dit jaar maakte hij de spirituele feel good voorstelling ALTIJD PRIJS.

“Je kwam gratis ter wereld maar bent hier niet voor niets”. Voor wat dan wel???? Arie Vuyk legt het aan u uit. Arie ontspant, ontroert, inspireert, verwondert en verbaast. En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes.

De recensies zijn lovend : Een evenwichtige voorstelling, gebracht door een onbevreesde artiest met ervaring, aldus het Algemeen Dagblad. De lach kan niet uitblijven, ook aan durf ontbreekt het Vuyk niet volgens het Friesch Dagblad. Een blijvertje in cabaretland aldus Glans Magazine.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u gebruik maken van ons cabaretmenu. Er staat een heerlijk buffet voor u klaar.

De voorstelling begint om 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. 

Entree  € 10,- inclusief koffie of thee bij aanvang of € 19,50 inclusief cabaretmenu en koffie of thee

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop bij ’t Trefpunt in Gorssel   Molenweg 53 of telefonisch te bestellen via nummer :  0575-493576

Lessen Base4Dance in Trefpunt vanaf september

Met ingang van het nieuwe seizoen kunnen bij ’t Trefpunt kinderen van allerlei leeftijdsgroepen les te krijgen in verschillende dansvormen. Bij voldoende belangstelling zal op vrijdag 31 augustus, bij de Seizoensopening van ’t Trefpunt een proefles van diverse dansvormen worden gegeven.

Met de lessen van het ‘Prinsessen Ballet’ wordt jonge kinderen tussen de 2,5 en 5 jaar de beginselen van klassiek ballet bijgebracht. Daarbij wordt een goede danshouding ontwikkeld, aan de conditie gewerkt en het gevoel voor ritme versterkt. Het plezier in dansen staat uiteraard voorop!

Voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar worden lessen in Klassiek Ballet gegeven. Dit is de basis van alle dansvormen waarbij onder meer elegantie, muzikaliteit spierkracht en souplesse worden ontwikkeld. Ook is er ruimte voor eigen creativiteit door middel van dansimprovisatie.

Kinderen tussen de 7 en 11 jaar die alle dansstijlen leuk vinden en moeite hebben daartussen te kiezen, kunnen deelnemen aan de Dansmix lessen. Er wordt klassiek ballet, jazz en moderne dans beoefend. Dit alles wordt verwerkt in verschillende danscombinaties.

Alle lessen worden op maandagmiddag gegeven.

Voor tijden, cursusprijzen en verdere info, kijk op www.base4dance.nl.