logo

Horeca Trefpunt gesloten

TEAMSPORTEN NIET LANGER TOEGESTAAN

Wegens de verscherpte maatregelen rond het coronavirus is het horeca-gedeelte van ’t Trefpunt vanaf 15 oktober 2020 gesloten.

Teamsporten voor deelnemers vanaf 18 jaar zijn in de zalen van ’t Trefpunt niet langer toegestaan. Douches en kleedkamers zijn gesloten.

Ook bij ’t Trefpunt geldt een ‘Corona-protocol’. Opvraagbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De zelfstandige ondernemingen die in ’t Trefpunt zijn gevestigd hebben in deze hun eigen verantwoordelijkheid.

Weer nieuwe schilderijen in Trefpunt

Onlangs werden de geëxposeerde schilderijen in de hal van ’t Trefpunt weer vernieuwd. Elly Kunst en Hans Terwischa van Scheltinga, die ook in deze ‘coronatijd’ een en ander verzorgen, hebben weer een kunstenaar uit de Achterhoek bereid gevonden werk beschikbaar te stellen.

De komende maanden hangen er schilderijen van Bauk Zwaan, die thuis in Harfsen haar eigen atelier heeft. Geboren in Amerongen experimenteerde zij al vroeg met stoffen en garens en werkte met verf op wol en textiel. Alweer geruime tijd geleden heeft schilderen de overhand gekregen. Ook geeft Bauk cursussen en workshops.

Volgens haar ontstaat een schilderij door open te staan voor wat er komt, van chaos naar ritme en naar een beeld. Elk schilderij vraagt om een eigen verhaal, waarbij iedereen z’n eigen beeldverhaal kan maken. Wat raakt de toeschouwer? Waar gaan de afgebeelde mensen naartoe of waar komen ze vandaan?

Het werk van Bauk is over het algemeen kleurig en kleurrijk en verbeeldt vaak beweging. De schilderijen hebben meestal een kloek formaat. Bij het ophangen van het schilderij is volgens de kunstenares een belangrijke voorwaarde dat het een aanwinst voor de ruimte moet zijn.

De schilderijen hangen de komende maanden in de hal van ’t Trefpunt en zijn met of zonder lijst te koop. Voor informatie even bellen of mailen of kijk op www.baukzwaan.nl; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel. 06 30040751.

 

View the embedded image gallery online at:
http://trefpunt-gorssel.nl/nieuws#sigProId7bb435a256