Schilderijen leerlingen John Ligtenberg in hal Trefpunt

Het is Elly Kunst en Hans Terwisscha van Scheltinga, die de exposities bij ’t Trefpunt verzorgen, weer gelukt om de tentoonstelling te vernieuwen. Vanaf eind november is een groot aantal fraaie figuratieve en abstracte kunstwerken te bewonderen en eventueel te kopen.

Het betreft werk van leerlingen van de bekende kunstschilder John Ligtenberg, die persoonlijk aanwezig was bij het ophangen van het werk van zijn cursisten. Ligtenberg’s werk wordt gekarakteriseerd door persoonlijke techniek en warm kleurgebruik en werd genomineerd voor verschillende internationale prijzen.

“Mijn cursisten, die eigenlijk altijd al gevorderde amateurschilders zijn, probeer ik te ondersteunen in hun artistieke ontwikkeling, waarbij ze wèl hun eigen stijl moeten vasthouden,” legt Ligtenberg uit. “En het geeft altijd veel voldoening om te zien hoe ze, vaak in korte tijd, behoorlijke vorderingen weten te maken”. Het succes van zijn workshops en cursussen wordt bevestigd door het kwalitatief hoogstaande werk van zijn leerlingen, die allen zijn inbreng en manier van lesgeven prijzen.

De komende maanden hangen in ’t Trefpunt schilderijen van Julia Alta, Liesbeth Sipma, Jenny Egberts, Bouke Veltman, Judith van Asch, Martin Haas en Alieke Meenks. Hun schilderkunst, zowel abstract als figuratief, afwisselend van stijl en kleurgebruik, is tot eind januari 2018 te bewonderen. Zeker de moeite waard, komt dat zien!

Zie ook www.johnligtenberg.com

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55
7213 XD Gorssel
Tel: 0575-493576
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">