Seizoensopening 't Trefpunt

Oud-wielrenner en TV-persoonlijkheid Gert Jakobs verzorgt presentatie

Op vrijdag 31 Augustus van 17.00 tot 20.00 organiseert ‘t Trefpunt Gorssel haar seizoensopening. Met clinics, demonstraties en presentaties laten verschillende verenigingen, clubs en de huurders zien wat ze in huis hebben, zodat u kunt ervaren wat ’t Trefpunt allemaal te bieden heeft.  

Voorlopig programma

Zo worden er karatelessen en een clinic gegeven, waarbij duidelijk moet worden dat karate ook een levenskunst is. Ook andere sportieve activiteiten worden gedemonstreerd en toegelicht, zoals training bij Sneeuwfit Zutphen, SMR zaalvoetbal, tafeltennis, het aanbod bij de Fitness Factory, volleybal, Base4Dance en yoga en pilates bij Yoin.

Ook kunt u kennismaken met Muziekvereniging De Harmonie Gorssel Eefde, Filmgroep het Accent, de Klaverjasclub en Ipad4Senior. En uiteraard kunnen de faciliteiten van Graaf Jantje kinderopvang worden bezichtigd.  

Speciale gast

Als speciale gast is oud-wielrenner en TV-persoonlijkheid Gert Jakobs uitgenodigd. Hij zal deze avond rond 18.30 uur een presentatie verzorgen. Op zijn bekende, humorvolle wijze zal hij zijn ervaringen als meesterknecht bij onder meer de Tour de France met de bezoekers delen. Daarbij komen ook zaken als omgaan met tegenslagen, samenwerking, respect en waardering aan de orde. Beslist van meerwaarde voor iedereen die iets met sport heeft!

Zet vrijdag 31 augustus de seizoensopening van ’t Trefpunt alvast in uw agenda, want het belooft dit jaar iets bijzonders te worden!