logo

Kerstdiner Trefpunt smakelijke traditie

 

Zo’n 55 personen wisten zondagmiddag 16 december de weg naar het sfeervol aangeklede Trefpunt Gorssel te vinden om aan te schuiven bij het kerstdiner.  Het eerste ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ kerstdiner werd al in 2014 georganiseerd, zodat inmiddels van een traditie mag worden gesproken.

Wegens omstandigheden moest dit jaar voor het eerst de kerstmaaltijd door een cateraar worden verzorgd, maar het mag worden gezegd dat ‘Smakelijk Thuys’ voor een prima en feestelijk 4-gangen menu wist te zorgen, met onder meer parelhoen en chipolatataart met fruitsalade.  Het viel bij iedereen in de smaak, zo bleek uit de complimenten. Zelfs een glas wijn en een kop koffie met zoete versnapering zaten namens ’t Trefpunt bij de prijs van € 14,50 inbegrepen. De bediening - Fred Tuitert, Janny Stoeten en Inge Linthorst- moest de handen flink uit de mouwen steken om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd aan de maaltijd kon beginnen. Overigens ging het bij dit kerstdiner niet alleen om een smakelijke maaltijd, maar zeker ook om het gezellig samenzijn met de tafelgenoten. En dankzij de onmisbare inzet van vrijwilligers Chris en Marie Tuitert waren de tafels keurig gedekt en was overal kerstversiering aangebracht.

Begin 2019 staat de volgende ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ alweer gepland, en wel op zondag 6 januari. Wèl van te voren inschrijven op 493576 of via info@trefpunt-gorssel.