logo

Schilderclub 'Het Koerhuis' exposeert in hal Trefpunt

Begin mei zijn de schilderijen in de hal van ’t Trefpunt weer vernieuwd. Deze keer hangt er een algemene selectie van het werk van de leden van de Gorsselse teken- en schilderclub ‘Het Koerhuis’.

In de hal van ’t Trefpunt en in de doorloop naar Graaf Jantje en de Fitness Factory hangen momenteel zo’n dertig schilderijen. Er werden verschillende technieken gebruikt, zoals olieverf en acryl, pastel en aquarel. Ook de keuze van onderwerpen is heel divers, evenals de stijlen en het kleurgebruik.

Teken- en schilderclub ‘Het Koerhuis’, bestaat al zo’n 37 jaar. In de wintermaanden kunnen de leden op donderdagmorgen gezamenlijk schilderen in de Brinkzaal van de kerk in Gorssel en op woensdagmiddag in Harfsen. Ook wordt incidenteel les gegeven door een gastdocent of door eigen leden. In de zomermaanden gaat de club op donderdagmorgen naar buiten. Er worden dan mooie locaties gezocht waar men de schildersezel kan neerzetten en aan de slag kan gaan. Ook worden regelmatig tentoonstellingen georganiseerd.

Voor meer info zie www.hetkoerhuis.nl