logo

7 MAART WEER CABARETAVOND

Op zaterdag 7 Maart organiseert ’t Trefpunt weer een cabaretavond. U kunt dan genieten van een ouderwets avondje cabaret, eventueel voorafgegaan door ons cabaretmenu.

Deze keer komt er niet 1 cabaretier maar komen er 2, een avondvullend programma dus.

De eerste cabaretier is Arjan Evertz. In zijn voorstelling “Mijn WC Eend houdt  van bruin brood” neemt hij u mee naar de wereld van een schoonmaker die klem zit in het 9 tot 5 leven en op zoek is naar een uitweg. De show zit vol gortdroge humor, gekke typetjes en meerdere rode draden.

De tweede cabaretier tevens stand-up comedian is Floris de Vree, een 19 jaar oud aanstormend talent. Hij speelt de voorstelling “Zonder geschiedenis”, waarin hij zijn kijk en mening geeft over allerlei dingen die hem boeien in het leven. Hij gaat helemaal los, zoekt vaak de grens op en zegt alles wat in hem opkomt. Maar niet geheel onbelangrijk: vanuit de wijze woorden van zijn vader corrigeert hij zichzelf ook waar nodig.

Cabaretvoorstelling Arjan en Floris

Zaterdag 7 Maart 2020

Aanvang                              :  20.00 uur voorstelling

Entree                                   : € 12,50 inclusief kopje koffie of thee bij aanvang

Entree + cabaretmenu  : € 22,50 inclusief kopje koffie of thee (drankjes niet inbegrepen)

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop bij ’t Trefpunt in Gorssel Molenweg 53 of telefonisch te bestellen via nummer 0575 – 493576 of per email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.