logo

Sponsors


Uw bedrijf hier ook tussen? Kijk hier voor meer informatie.

stormink   

Keukenstudio Stormink is veel meer dan alleen een showroom aan de Gorsselse Hoofdstraat. Stormink kan uw nieuwe keuken ontwerpen met oog voor uw persoonlijke wensen. Daarbij worden duurzame materialen gebruikt die naadloos aansluiten bij de stijl van uw woning. In de showroom vindt u ook een pannenshop met een uitgebreid assortiment. Ook kunnen in een professionele keuken kookworkshops worden gevolgd.

grolsch

Grolsch is een beursgenoteerde onderneming met een rijke traditie. De historie van de bierbrouwerij gaat terug tot 1615. Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede. Uiteraard schenkt 't Trefpunt Grolsch bieren!

eijkelenkamplogoFC

Drankengroothandel Eijkelenkamp-Onstenk is een dynamische en commerciële bezorgende groothandel met een volledig kwaliteitsassortiment aan dranken, food en non-food. Gevestigd in Deventer heeft Eijkelenkamp-Onstenk het exclusieve agentschap voor Grolsch fust- en tankbier in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Commerciële activiteiten en distributie worden uitgevoerd in een straal van 30-35 kilometer rond de thuisbasis.

sponse2

Slijterij De Wingerd is sinds 1986 gevestigd in Gorssel. In onze ruim opgezette winkel aan de Molenweg naast de Jumbo supermarkt vindt u een ruime sortering aan wijnen, gedistilleerd, likeuren, bitters en specialiteiten.

MHG logo

Multi Hygiëne Gorssel
Bedrijfs- en particulier schoonmaakonderhoud.

Dit bedrijf houdt zich onder andere bezig met schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden bij bedrijven, scholen en instellingen in de Stedendriehoek Zutphen/ Apeldoorn/ Deventer. Ook klein onderhoud en kleine reparaties evenals montagewerk behoren tot de mogelijkheden. Kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid van onze medewerkers zijn kenmerkend voor Multi Hygiëne Gorssel.

weevers

Weevers - Zutphen
Verf & wand

Weevers Verf en Wand levert professionele producten voor de doe-het-zelver. Bovendien krijgt u advies van de vakman of -vrouw persoonlijk. Bij ons kunt u verf, behang en gordijnen in één keer op elkaar afstemmen.

boertie

Boertie Optiek - Gorssel
Boertie Optiek is een eigentijds optiekbedrijf met een individuele kijk op oogproblemen met vestigingen in Raalte en Gorssel. Al 75 jaar bedient Boertie Optiek de kwaliteitsbewuste en moderne klant. Wij streven ernaar het optiekvak in al haar facetten optimaal uit te voeren, wat resulteert in kwalitatief hoogstaande producten. Of het nu gaat om kwaliteits monturen, trendy zonnebrillen of om prettig zittende contactlenzen, bij Boertie Optiek bent u aan het juiste adres. Wij staan met ons team graag voor u klaar! Loop gerust eens binnen en laat u uitgebreid informeren.