logo

Sponsors


Uw bedrijf hier ook tussen? Kijk hier voor meer informatie.

grolsch Grolsch is een beursgenoteerde onderneming met een rijke traditie. De historie van de bierbrouwerij gaat terug tot 1615. Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede. Uiteraard schenkt 't Trefpunt Grolsch bieren!

deklok Drankengroothandel De Klok is een dynamische en commerciële bezorgende groothandel met een volledig kwaliteitsassortiment aan dranken, food en non-food. Gevestigd in Deventer heeft De Klok het exclusieve agentschap voor Grolsch fust- en tankbier in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Commerciële activiteiten en distributie worden uitgevoerd in een straal van 30-35 kilometer rond de thuisbasis.

jumbo

Jumbo Gorssel Brinkman Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.


van Lente Van Lente Systeemintegratie Innovatieve totaaloplossingen en onderscheidende dienstverlening. Van Lente Systeemintegratie adviseert haar klanten bij nieuwbouw- en renovatieprojecten en het optimaliseren van bestaande systemen. Voor ons gaat advisering verder dan alleen het calculeren van een automatiseringssysteem. Wij zijn onderscheidend in onze dienstverlening door onze jarenlange specialistische kennis van procesinstallaties op het gebied van Food & Feed, werktuigbouwkundige processen en electro-, meet- en regeltechnische systemen.

boertie

Boertie Optiek - Gorssel
Boertie Optiek is een eigentijds optiekbedrijf met een individuele kijk op oogproblemen met vestigingen in Raalte en Gorssel. Al 75 jaar bedient Boertie Optiek de kwaliteitsbewuste en moderne klant. Wij streven ernaar het optiekvak in al haar facetten optimaal uit te voeren, wat resulteert in kwalitatief hoogstaande producten. Of het nu gaat om kwaliteits monturen, trendy zonnebrillen of om prettig zittende contactlenzen, bij Boertie Optiek bent u aan het juiste adres. Wij staan met ons team graag voor u klaar! Loop gerust eens binnen en laat u uitgebreid informeren.


vigilat Vigilat Beveiliging In een maatschappij die voortdurend in beweging is waakt Vigilat over uw eigendommen, objecten en medewerkers. Sinds de oprichting van Vigilat Beveiliging in 1988, is de organisatie continu in ontwikkeling geweest. De dienstverlening is o.a. uitgebreid met camerabewaking en personeelsdiensten en strekt zich uit over heel Nederland. Vanuit vestigingen in Apeldoorn en Deventer bedienen wij zowel de zakelijke als de particuliere markt.